HATAY / REYHANLI - Çakıryiğit İlkokulu

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında okulumuzda 08.01.2024 – 19.01.2024 tarihleri arasında Dede Korkut Hikâyeleri okuma çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Anlamını Bul Etkinliği, Hatırlatmaca Etkinliği ve Anahtar Kelimelerle Hikâye Yazma Etkinliği de gerçekleştirilen diğer etkinliklerden oldu.

Ock

İlçemizde gerçekleştirilen projelerden biri olan "Reyhanlı Okuyor" projesi kapsamında öğretmenimiz Samet Bayındır'ın ve öğrencilerimizin çalışmalarıyla proje köşesi oluşturuldu.

Ock

Dilimizin Zengiklikleri Projesi kapsamında aralık ayı Çocuk Şiirleri Okumaları faaliyeti 4/A sınıfında gerçekleştirildi. Bu faaliyet kapsamında şiirler okundu, bilinmeyen kelimeler seçildi ve ardından bunlarla ilgili çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Ock

Dilimizin Zengiklikleri Projesi kapsamında aralık ayı Çocuk Şiirleri Okumaları faaliyeti 3/A sınıfında gerçekleştirildi. Bu faaliyet kapsamında şiirler okundu, bilinmeyen kelimeler seçildi ve ardından bunlarla ilgili çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Ock

Dilimizin Zengiklikleri Projesi kapsamında aralık ayı Çocuk Şiirleri Okumaları faaliyeti 2/A sınıfında gerçekleştirildi. Bu faaliyet kapsamında şiirler okundu, bilinmeyen kelimeler seçildi ve ardından bunlarla ilgili çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Ock

Dilimizin Zengiklikleri Projesi kapsamında aralık ayı Çocuk Şiirleri Okumaları faaliyeti 1/A sınıfında gerçekleştirildi. Bu faaliyet kapsamında şiirler okundu, bilinmeyen kelimeler seçildi ve ardından bunlarla ilgili çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.